run from here problem

This is where you talk about Macros, show examples of your macro scripting and SHARE handy segments of script code as examples.

run from here problem

Postby courtjester » Mon May 24, 2021 1:19 pm

Hi
I am running Neon 2113 screenset and when I have to use the "run from here" function the menu that appears on the screen has the bottom chopped off. There are 2 options to select from and I cannot see them, it seems the menu box is not tall enough. I'm not sure if this is a Macro problem or not but it seems the display size needs to be taller so I can see what the box labels are. :o
courtjester
 
Posts: 17
Joined: Fri Aug 28, 2020 6:28 pm

Re: run from here problem

Postby dezsoe » Mon May 24, 2021 7:15 pm

In Windows at the display settings set the text size to 100%.
dezsoe
 
Posts: 1508
Joined: Sun Mar 12, 2017 4:41 pm
Location: Csörög, Hungary


Return to Macros

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests