install error when installing drivers for uc100

If you think you've found a bug post it here.

install error when installing drivers for uc100

Postby wasteofspace » Tue Jul 09, 2024 4:55 am

Hi,
I get the following message when I try to use the install program for the drivers for the UC100

Load Warning - '1', hexadecimal value 0x18, is an invalid character. Line 1,position 39796. -

But, the number inside the ' ' is an up arrow, not a 1 as I have shown. I just don't know how to insert an arrow sign.

Can anybody tell me how can I get past this error?

Thank you
wasteofspace
 
Posts: 2
Joined: Tue Jul 09, 2024 4:41 am

Re: install error when installing drivers for uc100

Postby cncdrive » Wed Jul 10, 2024 6:33 pm

This error message has nothing to do with the UC100 drivers, but it is because there is an error in your Mach3 xml settings file.
The error is because you using a cracked Mach3 license key, the solution to the problem is to purchase a valid Mach3 license key or to remove the cracked license key and run Mach3 in demo mode.
cncdrive
Site Admin
 
Posts: 4779
Joined: Tue Aug 12, 2014 11:17 pm

Re: install error when installing drivers for uc100

Postby wasteofspace » Thu Jul 11, 2024 10:51 pm

Thank you for that, I will be having some words with the person I purchased the system from.
wasteofspace
 
Posts: 2
Joined: Tue Jul 09, 2024 4:41 am

Re: install error when installing drivers for uc100

Postby CT63 » Fri Jul 12, 2024 12:09 pm

Importers buy Chinese machine rebrand them and supply illegal Mach 3 copies as a "free" bonus to buy the machine. 99% of the Mach3 copies are cracked. I believe the Mach3 forum has posted a list of illegal sellers.
CT63
 
Posts: 121
Joined: Sat Sep 03, 2016 11:19 pm
Location: Connecticut, USA


Return to Report a bug

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest