Feedhold Mach3+UC100

Forum for Discussing Mach3/4 related issues

Feedhold Mach3+UC100

Postby vitber » Sat Apr 06, 2019 11:31 am

when I press "Feedhold" in Mach3, the machine does not stop immediately, as in UCCNC.
Machine continues until buffer in UC100 is empty.
Is it possible to correct the Mach3-Plugin for UC100?
vitber
 
Posts: 4
Joined: Fri Mar 08, 2019 8:58 am

Re: Feedhold Mach3+UC100

Postby cncdrive » Sat Apr 06, 2019 3:13 pm

No, it is not possible, because mach3 does not handle it's loops well and so short loop times as it is in the UCCNC would cause lost communications, because Windows is not realtime and Mach3 runs many things on the UI thread and so it does not handle these things good enough to make the loop safely that short.
cncdrive
Site Admin
 
Posts: 3118
Joined: Tue Aug 12, 2014 11:17 pm

Re: Feedhold Mach3+UC100

Postby vitber » Sat Apr 06, 2019 4:40 pm

I understood
vitber
 
Posts: 4
Joined: Fri Mar 08, 2019 8:58 am


Return to Mach3/4 Discussions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest