JIT enable option?

Post anything you want to discuss with others about the software.

Re: JIT enable option?

Postby cncdrive » Sun Dec 01, 2019 1:08 am

All progress is created by change. To assume changes "break things" is the dumbest excuse for a dysfunctional product I could imagine.


It is not an excuse. Without change nothing breaks. To break anything something has to change, because a working thing will work until something changes which breaks it. ;)

Not all change is constructive, there is destructive change also. For example if you throw a hammer on your computer that is also a change, just not constructive.
cncdrive
Site Admin
 
Posts: 3407
Joined: Tue Aug 12, 2014 11:17 pm

Re: JIT enable option?

Postby beefy » Sun Dec 01, 2019 1:48 am

It's a lost cause Balazs. I wouldn't waste your breath on this guy.

If there's one thing I've learned about people like this, it's that they don't look at things in a fair way. Something goes wrong, the first thing they do is get angry and aggressively blame. And as he is clearly showing, throws out lots of insults too.

Based on the temperament he is showing maybe he will throw a hammer on his computer, or at someone if they don't agree with him.
beefy
 
Posts: 405
Joined: Mon Sep 05, 2016 10:34 am

Re: JIT enable option?

Postby Mario Soto » Sun Dec 01, 2019 1:52 am

It's a poor excuse.
I changed the software per the instruction manual
The error message is meaningless.
There is no documentation for troubleshooting or correcting the problem.
The solution would be to advise potential customers that following the
the instruction manual does not guarantee the software will work.
Mario Soto
 
Posts: 38
Joined: Sun Jun 10, 2018 8:24 pm

Re: JIT enable option?

Postby cncdrive » Sun Dec 01, 2019 1:54 am

Based on what you saying you seems to not understand the complexness of a software like this.
cncdrive
Site Admin
 
Posts: 3407
Joined: Tue Aug 12, 2014 11:17 pm

Re: JIT enable option?

Postby Mario Soto » Sun Dec 01, 2019 1:56 am

"If there's one thing I've learned about people like this, it's that they don't look at things in a fair way."
I guess my expecting the software to work was a bit too unfair.
Mario Soto
 
Posts: 38
Joined: Sun Jun 10, 2018 8:24 pm

Re: JIT enable option?

Postby cncdrive » Sun Dec 01, 2019 2:01 am

I guess my expecting the software to work was a bit too unfair.


It does not work because you made changes to it and you did it in the wrong way.
Make a fresh install of the software and I guarantee that it will work. :)
cncdrive
Site Admin
 
Posts: 3407
Joined: Tue Aug 12, 2014 11:17 pm

Re: JIT enable option?

Postby Mario Soto » Sun Dec 01, 2019 2:09 am

"Based on what you saying you seems to not understand the complexness of a software like this."

Blaming and insulting customers for a dysfunctional product is a business model guaranteed to fail. It may take a while longer but it's on its way.
It did wonders for the American auto industry.
Mario Soto
 
Posts: 38
Joined: Sun Jun 10, 2018 8:24 pm

Re: JIT enable option?

Postby cncdrive » Sun Dec 01, 2019 2:12 am

Blaming and insulting customers for a dysfunctional product is a business model guaranteed to fail. It may take a while longer but it's on its way.


Yes, it already took the 20th year to fail, and we're still waiting. ;)

And I think it is time for you to go to the Mach4 forum instead of wasting your time here.
cncdrive
Site Admin
 
Posts: 3407
Joined: Tue Aug 12, 2014 11:17 pm

Re: JIT enable option?

Postby Mario Soto » Sun Dec 01, 2019 2:19 am

I posted the error message at the beginning of this request.
Please read it and explain to a very stupid person what it is that I can correct.
You should be able to do that in 2 seconds. You expect stupid people like me to understand it. Please help m me out here.
Mario Soto
 
Posts: 38
Joined: Sun Jun 10, 2018 8:24 pm

Re: JIT enable option?

Postby cncdrive » Sun Dec 01, 2019 2:24 am

I'm not the one who will help you. My collegue is who is doing this kind of work, but it is weekend, so you will have to wait a bit to get support.

And nobody said that you're stupid. Everybody make mistakes, it does not make you stupid...
cncdrive
Site Admin
 
Posts: 3407
Joined: Tue Aug 12, 2014 11:17 pm

PreviousNext

Return to General discussion about the UCCNC software

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot], Google [Bot] and 2 guests