UCR201 argument on command line

Here is where you can request new features or special features.

UCR201 argument on command line

Postby Fabien » Tue Jul 28, 2020 8:50 am

Hello,
I run several instances of UCCNC on the same PC with a bat script.
There is an argument to select a UC100 by serial number but not for UCR201. Could you add it please ?

In general arguments like:
- UCR201 by serial
- Windows title (described in another request)
- Maximise on left / right / corner

could be really nice for people with multiple CNC connected to the same machine and really easy to develop.


Thank you.
Fabien
 
Posts: 18
Joined: Fri Jun 21, 2019 8:04 am

Re: UCR201 argument on command line

Postby Robertspark » Tue Jul 28, 2020 9:46 am

Is it just a case of creating different profiles for each of your UCCNC instances and disabling the UCR201 plugin in the UCCNC versions that you do not want the UCR201 to run in?
Robertspark
 
Posts: 1775
Joined: Sat Sep 03, 2016 4:27 pm

Re: UCR201 argument on command line

Postby Fabien » Tue Sep 08, 2020 12:41 pm

Hello,
Sorry for the late response (notifications were off). I want to use two UCR201 (one for each instance of UCCNC). How can i stick one UCR201 to a specific dongle serial number ?
Fabien
 
Posts: 18
Joined: Fri Jun 21, 2019 8:04 am


Return to Feature Request

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests

cron